آشپزی

آشپزی

ژله به شکل آکواریوم (تمشک آبی)

 

مواد لازم:

ژله آبی رنگ (بلو بری یا توت آبی یا تمشک آبی خلاصه آبی که جدیدا تو بازار زیاد شده مارکش هم خیلی فرق نمیکنه چون من با تمام مارکهای موجود امتحان کردم جواب داده. به نظرم رنگ فرمند بهتره حالا بستگی به سلیقه خودتون داره)

شکلات سنگی یا شکلاتهایی که مخصوص مشهد هستش و بهش میگن جیلی بیلی البته شکلات سنگی بیشتر به سنگ شباهت داره.

پاستیل به شکل جونورهای دریایی .. ماهی و ستاره دریایی و ...

پاستیل نواری شکل برای علف دریایی اگه ندارین با کاهو هم میشه یا یه چیزی که خلاصه سبز باشه

 طرز تهیه:

 

ژله بلوبری رو طبق دستور روی پاکت درست کنین. یعنی اول ژله رو تو یه لیوان آب جوش حل کنین بعد یه لیوان آب سرد بهش اضافه کنین خوب که هم زدین تو ظرف مورد نظرتون بریزین و بگذارین تو یخچال تا ببنده. اگه میخواهین موجودات دریاییتون توی آب باشن باید حواستون باشه یعنی مرتب باید چک کنین وقتی ژله یکم خودشو گرفت تزئیناتشو انجام بدین از اونجایی که من دفعه اول فراموش کردم ژله رو چک کنم تزئینات روی ژله هستش اما خب داخل ژله طبیعی تر به نظر میرسه

 

بازهم سفارش میکنم که حتما ژلتون گرفته باشه وگرنه ...

اگه تو عکس بالا دقت کنین سنگها تو آب رنگ دادن .. البته من دیگه عکس بعد از اون رو نگذاشتم چون اونقدر آب کدر رنگ شد که دیگه هیچی توش معلوم نبود. و به این ترتیب ژلتون رو بگذارین تو یخچال تا کاملا ببنده. اگه یه زمانی به پاستیل دسترسی نداشتین میتونین یه گوجه بردارین

 

 

نازک از عرض برش بدین و با قالب ماهی قالب بزنین

 

 کلی تو فروشگاهها دنبال قالب ماهی بودم که بالاخره میگن جوینده یابندس یکی پلاستیکیشو پیدا کردم.

با هویج هم میتونین به کمک قالب ستاره دریایی درست کنین. برای اینکه رنگ هویج عوض نشه تو آبلیمو گذاشتم چون دوربین دم دستم نبود. ولی شما اگه میخواهین تو ژله استفاده کنین تو آبلیمو نگذارین چون مزه اش عوض میشه.

 

 

 

ان هم یه تزئین که به شکل استخره داخلش ژله آبی و دورش با خامه آبی پوشیده شده روش هم بیسکوئیت به شکل خرس هست که روی آبنبات های حلقه ای مثل تیوپ سوار هستند. ماهیهای دور استخر هم بیسکوئیتی هستند. و سبزه آن پاستیل.

 

این هم یک تزئین دیگه که یکی از دوستانم (ملک بانو) در فووم آشپزآنلاین زحمتشو کشیدن.

 

یک تزئین دیگه در تنگ ماهی.. سنگهای کف تنگ همگی میوه هستند. سبزه از جنس پاستیل و ماهی ها از جنس پلاستیک میباشند.

 

باز هم یک تزئین زیبای دیگه از نی نی سایت. کف قایق با کمپوت هلو  میباشد. اگر مایل هستین دراینباره  بیشتر بدانید به سایت دوست عزیزم شبنم از سایت سفره خانه  مراجعه فرمائید. یک لینک دیگه از ایشان و یه لینک هم از سایت میز غذا .

این عکسها رو هم ببینین برای ایده گرفتن خوشگلن

Pool and Jello Cake RecipePool and Jello Cake Recipe

Pool and Jello Cake Recipe

Pool and Jello Cake Recipe

Pool and Jello Cake Recipe

Pool and Jello Cake Recipe

Pool and Jello Cake RecipePool and Jello Cake Recipe

Pool and Jello Cake Recipe

Pool and Jello Cake Recipe

Pool and Jello Cake Recipe

 



 


مواد اولیه :

  • پودر ژله هندوانه و پودر ژله لیمو از هر کدام 100 گرم
  • شير يك پيمانه
  • شكر و آب سرد از هر کدام 1/4 پيمانه
  • خامه فرم‌گرفته نصف پيمانه
  • پودر ژلاتين دو قاشق چايخوري
  • وانيل 1/4قاشق چايخوري
  • آبجوش دو پيمانه
  • شكلات چيپسي به ميزان لازم

ژله هنــدوانه

طرزتهيه:                                                                                                                                                                               

پودر‌هاي ژله را در كاسه‌‌اي مجزا ريخته و هر كدام را با يك ليوان آب جوش حل كنيد. شير و شكر را روي حرارت قرار دهيد تا شكر حل شود. ژلاتين را روي آب سرد پاشيده و روي بخار آب قراردهيد تا حل شود سپس به شير اضافه نماييد. وانيل را با خامه مخلوط و به شير اضافه كنيد.

ژله هندوانه را در قالب‌هاي مخصوص دسر يك نفره ريخته و داخل هر قالب چند عدد شكلات بگذاريد. قالب‌ها را در يخچال به مدت 45 دقيقه قرار دهيد تا ژله بسته شود سپس روي ژله قرمز بسته شده كرم شير ريخته مجددا در يخچال قرار دهيد تا ببندد پس از آن ژله سبز را اضافه كرده و در يخچال قرار دهيد تا آن هم بسته شود. قالب‌ها را يك لحظه در آب داغ قرار داده سپس بر گردانيد.


مواد اولیه :

  • پودر ژله دلخواه يك بسته
  • آب داغ دو پيمانه
  • خامه ساده 200 گرم
  • ميوه به ميزان لازم

كرم ژله دو رنگ

طرز تهيه:                                                              

 پودر ژله را در آب داغ مخلوط كرده كمي كه از حرارت افتاد همراه خامه در مخلوط‌كن ريخته سپس در ظرف مورد نظر در يخچال حدود شش ساعت قرار دهيد تا خوب ببندد و بعد با ميوه‌هاي دلخواه و ژله آن را تزئين كنيد.


مواد اولیه :

  • پودر ژله آناناس 100 گرم
  • آبجوش و آب سرد از هر کدام يك پیمانه
  • بیسکویت ساده 16 عدد
  • شکلات چیپسی به ميزان لازم

ژله بیسکویت

طرز تهيه:                                                       

  ابتدا پودر ژله را با آبجوش حل سپس آب سرد را اضافه نمايید. داخل قالب مورد نظر را آب سرد گردانده بیسکويت‌ها را در قالب بچینید و ژله مایع را کم‌کم داخل قالب ريخته و در یخچال به مدت شش ساعت قرار دهید تا دسر بسته شود. قالب را در آب داغ به مدت پنج ثانیه نگه دارید سپس در ظرف سرو برگردانید و اطراف آن را با شکلات تزیین کنید.


مواد اولیه :

  • طالبي پوره‌شده دو پيمانه
  • شكر 100 گرم
  • خامه 250 گرم
  • وانيل 1/4قاشق چايخوري
  • ژلاتين 15 گرم
  • آب براي ژلاتين 80 ميلي‌ليتر
  • پودر ژله طالبي يك بسته

/**/

دسـر طالبي و ژله

طرز تهيه:                                                                          

 

ابتدا ژلاتين را در آب سرد بريزيد و روي بخار آب قرار دهيد تا حل شود. پوره طالبي و شكر را مخلوط كنيد. خامه، وانيل و ژلاتين حل شده را به آنها افزوده و خوب هم بزنيد. ژله طالبي را با يك ليوان آبجوش مخلوط كرده و درون ظرف مورد نظر بريزيد و در يخچال قرار داده تا بسته شود. سپس از يخچال بيرون آورده و مواد بالا را روي آن ريخته و مجددا در يخچال قرار دهيد تا ببندد. مي‌توانيد ابتدا مواد را در ظرف ريخته پس از بسته شدن ژله را روي آن بريزيد.


مواد اولیه :

  • ژله دلخواه يك بسته
  • بستني 2/3 پيمانه
  • آب‌جوش يك پيمانه
  • آب سرد 1/3 پيمانه


طرز تهيه: 

 ابتدا پودر ژله را با آب‌جوش در يك ظرف فلزي ريخته و مخلوط كنيد و براي يك‌دست شدن، آن را روي كتري آب‌جوش گذاشته و هم بزنيد.  از اين مخلوط ژله را به آب سرد اضافه كنيد و در ته ظرف دلخواه بريزيد و در انتها بستني را با بقيه مخلوط ژله حل كنيد و آن را روي ژله اوليه بريزيد و در يخچال بگذاريد تا ببندد. در  انتها مي‌توانيد با ترافل‌هاي رنگي يا بيسکوييت تزئين کنيد.


مواد اولیه :
  • پودر ژلاتين شش قاشق غذاخوري
  • تخم‌مرغ دو عدد
  • شكر هشت قاشق غذاخوري
  • خامه 250 گرم

/**/

 ژلـه كارامل

طرزتهیه

پودر ژلاتين را درون آب‌جوش ريخته و برروي بخار آب گرم قرار مي‌‌دهيم. شكر را در ظرفي جداگانه و روي حرارت ملايم مداوم هم زده تا كاملا ذوب شود.

تخم‌مرغ را درون ظرفي انداخته و آنقدر هم مي‌‌زنيم تا كف كند. ژلاتين را در داخل شكر ذوب شده ريخته و بر روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم تا مواد موجود كاملا يكنواخت شود. پس از تركيب تخم‌‌مرغ كف كرده با مخلوط ژلاتين و شكر و در آخر خامه را اضافه مي‌كنيم.

 

طرزتهيه ژله:                                                       

 

يك بسته ژله را در يك ليوان آب‌جوش حل كرده و يك ليوان آب سرد اضافه مي‌‌كنيم. در ظرف دلخواه ريخته و در يخچال قرار مي‌‌دهيم تا كاملا سفت شوند. بعد كارامل را كه قبلا آماده كرده‌ايم به آن اضافه مي‌‌كنيم.


ژله میوه   
مواد اولیه :

  • ژله به رنگ دلخواه يك بسته
  • ميوه خرد شده به مقدار لازم

/**/

طرز تهيه:

 

ميوه‌ها را خرده كرده (در اندازه دلخواه) سپس در ظرفي (آلومينيومي) كه قبلا آب ريخته و خالي كرده‌ايم مي‌ريزيم و در فريزر يا قسمت جايخي قرار مي‌دهيم تا ميوه‌ها كاملا يخ بزنند. ژله موردنظر را هم طبق دستور، ابتدا با يك ليوان آب‌جوش حل كرده، سپس يك ليوان آب‌سرد به آن اضافه مي‌كنيم و در دماي معمولي آشپزخانه مي‌گذاريم تا كاملا حرارتش را از دست بدهد، بعد محلول ژله را روي ميوه‌هاي يخ زده مي‌ريزيم و ظرف ژله را در يخچال قرار مي‌دهيم تا ژله كاملا ببندد. براي برگرداندن ژله از ظرف، براي يك لحظه پشت ظرف را زير آب‌داغ گرفته آن‌گاه آن را در ظرف برمي‌گردانيم.

براي درست كردن اين ژله از آناناس و انگور استفاده شده‌است.


 مواد اولیه :

  • طالبي يك عدد
  • پودر ژله توت‌فرنگي يا انار چهار قاشق غذاخوري
  • پودر ژله آناناس يا موز و پودر ژله بلوبری از هر کدام چهار قاشق غذاخوري
  • آب‌جوش و آب سرد به ميزان لازم

/**/

دسـر طالبي الوان

طرز تهیه برای هشت نفر 

طالبي را شسته و از قسمت بالاي آن يك دايره به قطر دو سانتي‌متر جدا كنيد. با استفاده از يك قاشق شربت‌خوري تخم و ريشه طالبي را از سوراخ خارج كرده و با آب سرد داخل آن را بشوييد. طالبي را در يخچال قرار داده تا خنك بماند. پودر ژله توت‌فرنگي يا انار را با نصف پيمانه آبجوش كاملا مخلوط كنيد تا دانه‌هاي ژلاتين و شكر در آبجوش حل شود اكنون  پيمانه آب سرد اضافه كرده و مخلوط را داخل طالبي بريزيد و به مدت يك ساعت در يخچال قرار داده تا كاملا ببندد، در فاصله باقي‌مانده ژله‌ها را به همان ترتيب آماده كرده و يكي پس از ديگري بعد از خنك شدن و بستن روي ژله اوليه ريخته و در نهايت به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد تا كاملا ببندد. پس از بستن با يك چاقوي تيز طالبي را به صورت هلالي برش دهيد.

زمان تهيه سه الي چهار ساعت


كارامل و ژله با ميوه
مواد اولیه :

  • پودر كارامل آماده - يك بسته
  • پودر ژله - يك بسته
  • شكر - يك قاشق غذاخوري
  • شير - دو ليوان
  • آب جوش - يك ليوان
  • آب سرد - يك ليوان
  • كمپوت آناناس - براي تزئين
  • موز - براي تزئين
  • گيلاس - براي تزئين

 طرز تهيه:                                                                                                                      

پودر كارامل را با دو ليوان شير مخلوط كرده و روي حرارت قرار داده تا جوش بيايد. پس شكر را به آن اضافه و هم بزنيد تا آماده شود بعد از آماده شدن، دسر كارامل را در نصف ظرف مورد نظر ريخته و در يخچال بگذاريد تا سرد شود.

پودر ژله را در يك ليوان آب‌جوش حل كرده و بعد يك ليوان آب سرد به آن اضافه كرده و بعد از آماده شدن قاشق قاشق به دسر كارامل اضافه كنيد و بعد در يخچال بگذاريد تا ببندد و براي تزئين از كمپوت آناناس، گيلاس و موز استفاده كنيد.

 


ژله در پرتغال

پرتغال رو نصف کنید .توشو خالی کنید.میتونید از هر ژله ای استفاده کنید.وقتی ژله رو توش ریختید تو یه کاسه ی کوچیک بذارید تا نریزه.بعد که بست از وسط نصفش کنید

پ ن :هیچ وقت از دراژه روی ژله استفاده نکنید

http://www.fati.it2.ir/download/ks60y6w549ovl7c0x9j.jpg

 

اگر از رنگای مختلف استفاده کنید برای شب یلدا ایده ی خوبیه


http://www.fati.it2.ir/download/cm3o29ppofcponhnojmv.jpg

http://www.fati.it2.ir/download/o85ppem9gn5knzb84y.jpg

http://www.fati.it2.ir/download/wzl2efcxtp9z7e2l6mm.jpg


ژله شب یلدا

یه ژله ی ساده تو قالبای مختلف برای شب یلدا.مثلا شبیه هندونه ست.لایه ی رویی ژله ی البالو.وسطی ژله ی شیر.زیری ژله ی سیب.

برای ژله ی شیر دو ق ژلاتین ودو ق شکر رو با یه لیوان سرخالی اب جوش به روش بن ماری حل میکنیم بعد از اینکه کامل خنک شد یه لیوان سرخالی شیر بهش اضافه میشه .به همین راحتی.

http://www.fati.it2.ir/download/kc82vpqokc8mlw84a0ic.jpg


http://www.fati.it2.ir/download/h9zruruqdiroefbduaa9.jpg

اینا رو تو جا تخم مرغی تلاونگ درست کردم اینم عکسش

http://www.fati.it2.ir/download/zxd86d6bgbxm5zdfjxr.jpg

اینم با کاکایو که مثلا شده دونه های هندونه.شکلات چیپسی نداشتم .با اونا بهتر و خوشگلتر میشه


http://www.fati.it2.ir/download/2ptxqwnzqtcsy6wazsz.jpg


ژله ی انار و کارامل

این ژله من در اوردیه ولی خیلی خوشمزه ست تا فصل اناره حتما امتحانش کنید


http://www.fati.it2.ir/download/8127xbwhe1upbl0idjhu.jpg

مواد لازم پودر اماده ی ژله ی انار .یه دونه انار دون شده.کرم کارامل اماده .یه لیوان اب جوش رو بریزید داخل پودر ژله و به روش بن ماری حلش کنید دو سه تیکه ی کوچیک یخ توش بندازید تا اب بشه تو این فاصله دو تا لیوان سر خالی شیر داخل کرم بریزید و رو ی اجاق حرارت بدید مرتب هم بزنید تا جوش بییاد و بذارید چند دقیقه بجوشه.از روی حرارت بردارید و مرتب هم بزنید تا سرد بشه اگه هم نزنید رویه میبنده.

دونه های انارو به ژله اضافه کنید.بعد هر جور که میخایید در ظرف بریزید .یکیشو تو لیوان به صورت کج ریختم به این صورت که تو یه کاسه حبوبات ریختم و لیوانیکه دو سومشو ژله ریختمو به صورت کج روی حبوبات تثبیت کردم و گذاشتم تو فریزر بعد چند دقیقه که سفت شده بود کرم رو ریختم و گذاشتم یخچال.برای مدل لایه ای هم به ترتیب لایه هارو ریختم و وقتی خودشو گرفت لایه ی بعدی.

http://www.fati.it2.ir/download/7djkc95tqovstn9zwit.jpg

http://www.fati.it2.ir/download/cpq77kcf5kvczfl5ygx.jpg

http://www.fati.it2.ir/download/djfxhg9cxzagyt7ue7eu.jpg


ژله ی رولی

http://www.fati.it2.ir/download/a2apxmya2b8wuv805f7.jpg

http://www.fati.it2.ir/download/mltmvj85rz19gce06w85.jpg


 

ژله درطالبی

آشپزی رنگین

ژله در طالبی یک دسر زیبا و مجلسي برای مهمانی های شما

مواد لازم :

ـ طالبی گرد و سالم ۱ عدد

ـ يك بسته ژله

_ 1/5 الي 2 ليوان آب

_پودر ژله 1 قاشق مربا خوري يا ( يك ورق ژلاتين )

ـ شکر ۱ قاشق

طرز تهیه :

برای انتخاب طالبی باید دقت کنید که کروی و قسمت زیر آن صاف باشد تا وقتی در دیس گذاشته میشود کج نشود .از قسمت بالا با احتیاط دایره کوجکی ایجاد و کارد را از آن قسمت وارد طالبی کرده و به صورت دریچه کوچکی آن را جدا کنید . وبا قاشق تخمه های درون آنرا در آورید .یک بسته ژله را با ۱ قاشق پودر ژله و شکر مخلوط و درآب نيم گرم بريزيد وروي حرارت غير مستقيم آماده كنيد ودرون طالبي بريزيد و در یخچال بگذارید اگر طالبی بزرگ بود مقدار بیشتری پودر ژله بزیزید بایستی ژله بعد ازسرد شدن سفت باشد. بعد از بسته شدن ژله با کارد بزرگی با ایجاد شش یا هشت برش مانند تصویرآنرا باز کنید در هنگام برش دادن طالبی در قسمت انتها به هم متصل باشد و جدا نشود و بعد آنرا با خلال پسته وکنجد و یا خلال بادام و ... تزیین کنید .

http://www.fati.it2.ir/download/130.jpg

http://www.fati.it2.ir/download/133.jpg

http://www.fati.it2.ir/download/132.jpg

http://www.fati.it2.ir/download/131.jpg


 ژله مكعبي  با آناناس



آشپزي رنگين
_ ژله پرتقال 1 بسته
_ژله ليمو 1 بسته
_ ژله آلبالو 1 بسته
_ كمپوت آناناس
_ خلال پسته
_ ژلاتين 3 ورق
_ شكر 3 قاشق

طرز تهيه :

هر ورق ژلاتين راجداگانه در نيم ليوان آب سرد حل كرده و سپس پودر يكي ازبسته هاي ژله را به همراه يك ليوان آب و يك قاشق شكر در آن بريزيد و روي حرارت ملايم قرار داده تا رنگ ژله شفاف شود بعد ژله را در ظرف چهار گوش كوچك و تختي كه اگر پيركس باشد خيلي بهتر است بريزيد و در يخچال گذاشته تا ببندد به اين ترتيب سه رنگ ژله در ظروف مختلف تهيه كرده ايد كه بعد از بسته شدن ژله لبه كاردي را با آب خيس كنيد و چهار گوش برش داده و جدا كنيد ودر ظرف مورد نظري كه براي سرو ژله در نظر گرفته ايد قرار دهيد و بين ژله ها را با كمپوت آناناس پر كنيد و روي آنرا با خلال پسته تزئين كنيد . اين ژله خيلي زيبا است و تنوع رنگ آن به زيبايي ميز غذاي مي افزايد و كودكان با ديدن آن تشويق به خوردن اين دسر ميشوند. رنگهاي متضاد در اين دسر باعث زيباتر شدن آن ميگردد و سفره و ميز غذاي شما را رنگين ميكند
نكته مهم در اين ژله اين است كه ژله هر چه سفت تر تهيه شود بهتر است

http://www.fati.it2.ir/download/136.jpg

http://www.fati.it2.ir/download/135.jpg


تزئین ژله

ژله با تزئين سيب

مواد لازم :

ـ ژله يك بسته

ـ يك ورق ژلاتين

ـ آب ۵/۱ ليوان

ـ سيب قالب زده به ميزان لازم

طرز تهيه :

ازژله هايي كه رنگ قرمز و نارنجي ( مثل ژله آلبالو وپرتقال )استفاده كنيد تا سيب درون آن مشخص باشد ورق ژلاتين وژله را در آب حل كرده و در صورت تمايل يك قاشق شكر اضافه كنيد. روي حرارت ملايم قراردهيد تا رنگ شفاف به خود بگيرد . سيب را از قبل پوست كنده و در فاصله زماني كه ژله آماده ميشود سيبها را پوست كنده وبه قطر نيم سانتي متر برش دهيد و قالب بزنيد .سيب وژله را در قالب بريزيد و در يجچال بگذاريد و هنگامي كه ژله كمي بسته شد آنرا هم بزنيد تا  سيبها درتمام قسمتهاي ژله پراكنده شود .پس از ۲ الي ۳ ساعت ژله سفت ميشود . يك ظرف بزرگتر از قالب را از آب نيم گرم پر كنيد وقالب ژله را تا لبه در آن فرو ببريد و مواظب باشيد كه آب داخل آن نشود با حركت دادن ظرف ژله به سمت چپ و راست متوجه جدا شدن ژله از قالب ميشويد. ظرفي راكه براي سرو ژله در نظر گرفته ايد را روي قالب وارونه كنيد و ژله را برگردانيد . اطراف ژله را تزئين كنيد تا زيباتر شود .

ژله اي را كه در عكس زير مي بينيد بدون تزئين است و چون  اين عكس مدتي در پست گالري عكس بود و دوستان عزيزم مكرراً در مورد طرز تهيه عكسهايي را كه بدون پست گذاشته بودم سوال مي كردند . سعي ميكنم كه اين پستها را تكميل كنم و به مرورزمان همه عكسها را ،با پست مربوط به آن به دوستان عزيز تقديم كنم .

http://www.fati.it2.ir/download/138.jpg


طرز تهیه کرم ژله میوه در قالب آفتابگردان - آکا


طرز تهیه کرم ژله میوه در قالب آفتابگردان - آکا
مواد لازم:  موز  ۱ تا ۲ عدد  پرتقال  ۱ عدد  گیلاس  مقداری  ژله موز  ۱ عدد  ژله آلوئه ورا  ۱ عدد شیر ۱ لیوان روش تهیه کرم ژله میوه در قالب...









http://www.fati.it2.ir/download/20131211243170a.jpg


مواد لازم:

 موز  ۱ تا ۲ عدد
 پرتقال  ۱ عدد
 گیلاس  مقداری
 ژله موز  ۱ عدد
 ژله آلوئه ورا  ۱ عدد
شیر ۱ لیوان


روش تهیه کرم ژله میوه در قالب آفتابگردان :
مرحله ۱ – ژله موز را طبق دستور آن در یک لیوان آب جوش جل کرده و یک سوم لیوان آب سرد به آن بیافزایید و مخلوط کنید.
مرحله ۲ – به کمک قلموی آشپزخانه کف قالب را کمی چرب کنید، سپس گیلاس ها را در قسمت مرکز گل چیده و پرتقال های پر شده را در قسمت های گلبرگی شکل بچینید.
مرحله ۳ – کمی از ژله موز را به آرامی روی میوه ها ریخته به طوری که از جای خود تکان نخورند سپس در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد ولی کاملا بسته نشود.
مرحله ۴ – موزهای حلقه شده را روی ژله بسته شده چیده و دوباره مقداری از ژله تا موزها تکان نخورند، به همین ترتیب ادامه دهید تا موز و ژله موز تمام شود.


روش تهیه کرم ژله میوه در قالب آفتابگردان - آکا


مرحله ۵ – ژله آلوئه ورا را در یک لیوان آب جوش حل کنید و بعد از اینکه سرد شد، شیر را نیز که باید هم دمای ژله باشد آرام به آن افزوده و سریع هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
مرحله ۶ –ژله سفید شده را روی ژله موز ریخته و در نهایت قالب را در یخچال گذاشته تا کاملا بسته شود، سپس لبه های ژله را با چاقو از قالب جدا کرده و کف قالب را چند لحظه در آب جوش قرار داده و در ظرف مورد نظر برگردانده و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.


ژله رنگین کمان - آکاایران

ژله رنگین کمان 
ژله ها رو طبق دستور روی بسته درست کنید با این تفاوت که مقدار آبی که گفته رو نصف استفاده کنید،تا سفت تر از معمول شه! و بذارید یخچال...

http://www.fati.it2.ir/download/A-MSK-10.jpg

مواد لازم برای آشپزی آکا

برای آشپزی آکا
 ژله به رنگهای سبز و آبی و قرمز و زرد یا نارجی
 شیر= نیم لیتر
 پودر ژلاتین= ٣ قاشق غ
 شکر= به مقدار لازم
 وانیل= چند قطره


 طرز تهیه:
 ژله ها رو طبق دستور روی بسته درست کنید با این تفاوت که مقدار آبی که گفته رو نصف استفاده کنید،تا سفت تر از معمول شه! و بذارید یخچال. و بعد اونارو از ظرفشون خارج کرده و به مکعب های کوچک برش بدید و بریزید توی ظرف پریکس. پودر ژلاتین رو توی ١ لیوان آب جوش ذوب کنید،و وقتی کاملا شفاف شد اونو به شیر اضافه کرده، و وانیل و شکر رو نیز توی شیر حل کنید! و بریزید روی ژله های رنگی و بذارید فریزر .و بعد اونارو به این صورت برش بدید و از ظرفش خارجش کنید!

مواد لازم برای آشپزی آکا

برای آشپزی آکا
 ژله به رنگهای سبز و آبی و قرمز و زرد یا نارجی
 شیر= نیم لیتر
 پودر ژلاتین= ٣ قاشق غ
 شکر= به مقدار لازم
 وانیل= چند قطره


 طرز تهیه:

 ژله ها رو طبق دستور روی بسته درست کنید با این تفاوت که مقدار آبی که گفته رو نصف استفاده کنید،تا سفت تر از معمول شه! و بذارید یخچال. و بعد اونارو از ظرفشون خارج کرده و به مکعب های کوچک برش بدید و بریزید توی ظرف پریکس. پودر ژلاتین رو توی ١ لیوان آب جوش ذوب کنید،و وقتی کاملا شفاف شد اونو به شیر اضافه کرده، و وانیل و شکر رو نیز توی شیر حل کنید! و بریزید روی ژله های رنگی و بذارید فریزر .و بعد اونارو به این صورت برش بدید و از ظرفش خارجش کنید!


تهیه ژله میوه ای مقوی برای بچه ها - آکا

طرز تهیه ژله میوه ای مقوی برای بچه ها - آکا
می توانید در کنار ژله ها ۱ تا ۲ اسکوپ بستنی وانیلی هم قرار دهید البته به شرطی که فرزند شما کمبود وزن داشته باشد .اگر فرزندتان اهل میوه خوردن نیست برایش ژله میوه ای درست کنید.مـواد لازم : برای ۴ کودک  آب سیب ...

ژله میوه ای برای بچه هایی که میوه نمی خورند - آکا


می توانید در کنار ژله ها ۱ تا ۲ اسکوپ بستنی وانیلی هم قرار دهید البته به شرطی که فرزند شما کمبود وزن داشته باشد .

اگر فرزندتان اهل میوه خوردن نیست برایش ژله میوه ای درست کنید.

مـواد لازم : برای ۴ کودک

 آب سیب  ۲ لیوان
 شربت توت فرنگی  ۲ لیوان
 پودر ژلاتین  ۸ قاشق غذاخوری
 مخلوط آناناس و پرتقال  ۱ لیوان
 مخلوط توت فرنگی و انگور سیاه  ۱ لیوان
پرتقال نصف شده ۸ عدد


طـرز تـهـیـه :
پرتقال ها را به دو نیم تقسیم و داخلشان را خارج کنید تا به صورت کاسه ای خالی درآیند. ( از این کاسه های میوه ای به عنوان قالب استفاده می کنیم.)
۲ لیوان آب سیب را با ۴ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین مخلوط کنید و آنها را در ۴ کاسه پرتقالی بریزید.
این مرحله را برای شربت توت فرنگی تان هم تکرار کنید و آن را در ۴ کاسه باقی مانده پرتقالی بریزید.
کاسه های پر شده را در یخچال بگذارید و بعد از ۱۵ دقیقه در کاسه هایی که برای تهیه ژله از آب سیب استفاده شده است، آناناس و پرتقال بریزید و در کاسه هایی که با شربت توت فرنگی ژله تهیه کرده اید، مخلوط توت فرنگی و انگور سیاه.
پس از آماده شدن کامل ژله ها، دو نوع ژله را برای بچه ها سرو کنید یعنی برای هر نفر دو کاسه با رنگ های جذاب و متفاوت.

می توانید در کنار ژله ها ۱ تا ۲ اسکوپ بستنی وانیلی هم قرار دهید البته به شرطی که فرزند شما کمبود وزن داشته باشد زیرا در غیر این صورت افزودن بستنی به این میان وعده، به غیر از افزایش انرژی سودی نخواهد داشت. افزودن خامه یا تکه های شکلات به ژله های تهیه شده، نیز فقط مقدار کالری دریافتی را افزایش می دهد پس اگر فرزندتان اضافه وزن دارد، بهتر است از آنها صرف نظر کنید. البته این دسر باید کاملا خنک سرو شود و بهتر است کاسه های پرتقالی را به فرزندانتان بدهید تا خودشان بخورند و از خوردن دسری که برایشان تهیه کرده اید، لذت ببرند.


ژله با تزئین هویج

 


مواد لازم:


_ ژله آلوئه ورا 1 بسته

_ ژلاتین 1 ورق

_ هویج درشت 3 عدد

_ شکر 1 قاشق

_ نصف گردوی درشت 6 الی 7 عدد

_ تمشک 15 عدد یا بیشتر

_ آب 3 لیوان

طرز تهیه :

_ هویج را درسته بپزید بعد درشت و طویل رنده کنید

_ ورق ژلاتین را در آب سرد حل کنید

_ ژله آلوئه ورا و شکر را روی آب و ورق ژلاتین بریزید و روی بخار کتری یا روی شعله پخش کن با حرارت بسیار کم حل کنید.

_ ژله را در قالب بریزید و هویج رنده شده و گردو و تمشک را اضافه کنید و در یخچال بگذارید

_ پس از نیم ساعت و قبل از سفت شدن ، ژله را از یخچال در آورید و با یک قاشق سعی کنید گردو و تمشک و هویج را به سمت پائین تر هدایت کنید چون گردو به علت سبکی در بالای ژلاتین قرار میگیرد .


http://www.fati.it2.ir/download/mmm%20(2).jpg

http://www.fati.it2.ir/download/mmm%20(3).jpg



ژله میوه ای 

ژله هفت میوه


 

مواد لازم : 

_ ژله آلوئه ورا یک بسته 

_ ژلاتین 1 ورق 

_ آب 2 لیوان

_شکر 1 قاشق غذا خوری 

_ گلابی ، توت فرنگی ،سیب، آلو ،هلو،موز،تمشک،انجیر،انگور  و...


طرز تهیه :

ژلاتین را دردو لیوان آب سرد حل کنید بعد ژله آلوئه ورا  و شکر را اضافه کرده و روی شعله پخش کن و حرارت کم  بگذارید تا زمانی که شفاف و حل شود  . از قالب کیک استفاده کنید و پس از کمی سرد شدن ،میوه ها را درابعاد درشت و به شکلهای مختلف ( حلقه ای ،مثلثی، گرد، دراز و...) برش داده و در ژله بریزید طوری که درتمام قسمتها پراکنده شود . قالب را در یخچال بگذارید و زمانی که ژله بسته شده ،ظرفی بزرگتر از ژله انتخاب کنید و آب نیم گرم در آن بریزید و قالب ژله را در آن فرو کرده و به طرفین تکان دهید بعد از چند لحظه متوجه جدا شدن ژله از قالب می شوید دیس را روی قالب قرار داده و قالب را وارونه کنید . این ژله بسیار زیباست و نیاز به تزئین ندارد اما اگر دوست دارید تزئین کنید بهتر است در قسمت وسط و یا اطراف این تزئین صورت گیرد تا زیبایی ژله نمایان باشد


http://www.fati.it2.ir/download/mmm%20(4).jpg


فنجان شکلاتی 


مواد لازم:

_ شکلات  برای هر قالب 1/5 قطعه

_ ژله  یا ژله بستنی به مقدار لازم 

میوه برای تزئین


طرز تهیه :

از قالب کوچک فلزی مخصوص کیک یزدی برای تهیه فنجان شکلاتی استفاده کنید .کمی قالب را با روغن مایع چرب کرده و سطح داخلی قالب رابه ضخامت یک میلی متر با شکلات آب شده بپوشانید .قالبها را به مدت 1 ساعت در یحچال گذاشته و بعد از بیرون آوردن از یخچال بافشار به طرفین لبه های قالب به راحتی شکلات از از سطح قالب جدا میشود این فنجان شکلاتی را با پودینگ ،ژله،کسترد(پس از سرد شدن ) ویا بستنی وهر چه که دوست دارید پر کنید  .شما میتوانید به تعداد مهمانانتان از یکی دو روز قبل فنجان شکلاتی را آماده و چند ساعت قبل از پذیرایی داخل آنرا از مواد پر کنید . 

http://www.fati.it2.ir/download/mmm%20(5).jpg

http://www.fati.it2.ir/download/mmm%20(1).jpg

نوشته شده در ساعت توسط فاطی|


آخرين مطالب
» انواع غذای ذر ماهیتابه رزیمی
» سالاد میموسا
» تزیین تخم مرغ
» انواع میگو
» انواع املت
» انواع سس
» انواع سوپ
» تزئین سبزیجات
» تزییئ میوه جات
» انواع غذا با کدو

Design By : RoozGozar.com