آشپزی

آشپزی

خوراک زبان گوساله با سس مخصوص سفره خونه



مواد لازم :

یکعدد زبان گوساله
ترخون تازه یا خشک کمی
نمک و ادویه و فلفل
گوجه فرنگی
سیرچند حبه و پیاز یکعدد
روغن
سبزیجات دورچین یا پوره سیب زمینی به دلخواه
قارچ ( درشت خرد شده و با شعله زیاد به همراه کمی کره تفت داده شود ... اگه شعله کم باشه قارچ ها تو آب میندازه )
مواد برای تهیه سس خوراک :

آب زبان پخته شده
سس سفید ( کره و شیر و آرد و نمک )
خامه


طرز تهیه :
قسمتهای زاید زبان را تمیز کرده و غدد فراوانی زیر گلو انتهای خرخره گوساله که به زبان چسبیده اند رو تمیز کنین و در بیارین . سپس بشویین و داخل یک قابلمه با کمی نمک بجوشانین .بعد آب رو خالی کرده و زبان را بشویین و مجددا با آب و زردچوبه و سیر و پیاز و کمی نمک و ترخون و ادویه مخلوط یا کمی گرام ماسالا و یک قاشق روغن بپزید ... پخت زبان مدت طولانی فرصت لازم داره . مثلا حدود دوساعت با شعله ملایم یا بیشتر .


پس از پختن تا زبان داغه پوست رو ش رو بکنین و دور بریزین اگه سرد بشه از گوشت زبان به پوست میچسبه و روی گوشت زبان صاف و یکدست نمیشه . حالا زبان رو توی یخچال بذارین خوب سرد بشه تا موقع بریدن ریش ریش نشه .
پس از چند ساعت با یک کارد تیز به دلخواه برش بدین .... و توی ظرف بچینین ....زبان رو میشه هم گرم سرو کرد و هم سرد ..... ( ولی مستقیما از یخچال در نیارین که اگه یخ باشه روش چربیش میماسه )


حالا اطرافش رو با قارچ و دورچین های دلخواه تزیین کنین .سس رو هم میتونین هم روی خوراک توی ظرف اصلی بریزین و هم میشه هرکس خودش هرچقدر میل داره روی غذاش بریزه .

سس سفید

مواد لازم:
كره 50 گرم
شير 1 پيمانه
آرد 4 قاشق سوپخوري



* طرز تهيه:
آرد را در ظرفي ریخته و شير سرد را به تدریج بهش اضافه كنين تا آرد با شير کاملا مخلوط بشه .
حالا طرف رو روي شعله گاز بگذارين و در حالا هم زدن بجوشونین تا غليظ بشه . در اینحال كره را داخل سس بريزين و هم بزنین .. اکنون سس سفید شما آمداه شده .

حالابرای تهیه سس مخصوص خوراک زبان یک پیمانه آب زبان پخته شده را بهش اضافه کنین . فلفل دلمه ای رنگی توش خرد کنین ... نمکش رو هم در انتها فراموش نکین ... حالا برای سرو غذا سس تون آماده است ... کمی که خنک شد ...هنگام سرو میتونین در صورت تمایل بهش کمی هم خامه و جعفری خرد شده اضافه کنین ..

میتونین قارچ ها رو داخل سس هم بریزین . ولی من شخصا ترجیح میدم که قارچها درشت تر توی غذا باشه تا ریز و نازک و توی سس
.
یعضی ها هنگام سرو ... گوشت زبان رو به صورت ریش ریش در میارن ( همراه با سس مخلوط میکنن ) و یا همونطور توی ظرف همراه با دورچین های مختلف سرو می کنن و روش سس میریزن .


 

خوراک استيك جگر

مواد لازم :

ـ جگر براي هر نفر ۲ تكه

ـ سيب زميني كوچك ۱ عدد

ـ پيازچه ۱عدد

ـ سير ۱ الي۲ عدد

ـ روغن زيتون ونمك قدري

طرز تهيه :

سيب زميني را پخته و به شكل مكعبهاي ريز خردكنيد.

تكه هاي جگر رابه قطر يك سانتيمتر ببريد وبا كمي نمك وروغن ويك ليوان آب روي حرارت بسيار ملايم گذاشته تا آرام آرام بپزد چنانچه جگر خوب پخته نشده بود كمي آب اضافه كنيدتا كاملا" بپزد ودر پايان پخت آب کمي برايش باقي نماند .جگر را در ظرف بكشيد وبا سيب زميني و سير سرخ شده وپياز چه تزيين كنيد.


http://www.fati.it2.ir/download/83.jpg

http://www.fati.it2.ir/download/82.jpg



مواد لازم :

ـ دل و قلوه گوساله

ـ پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوری

ـ پیاز ۱ عدد

ـ روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری

ـ نمک و زردچوبه قدری

ـ رب گوجه فرنگی به میزان لازم

طرز تهیه :

دل وقلوه را به قطعاتی به اندازه گردو ریز کنید و با پیاز و نمک و زردچوبه بپزید وقتی پخته شد رب گوجه فرنگی بزنید و بیست دقیقه بجوشد و آب کمی برایش باقی بماند ودر آخر پیاز سرخ شده و روغن زیتون اضافه کنید و در ظرف بکشید.


http://www.fati.it2.ir/download/84.jpg


خوراك مغز گوساله

 

مواد لازم :

ـ مغز گوساله تازه ۱ عدد

ـ آب لیمو یا سرکه ۲ قاشق

ـ پیاز کوچک ۱ عدد

ـ نمک و زرد چوبه قدری

طرز تهیه :

پرده نازکی روی مغز را پوشانده سعی کنید بدون اینکه به مغز آسیب برسد آن را جدا کنید .برای این کار در ظرفی آب سرد بریزید و مغز را درون آب سرد بگذارید و آرام آرام پرده نازک را جدا کنید.

در ظرف گود وکوچکی کمی نمک و زردچوبه ویک لیوان آب و پیاز رنده شده و آب لیمو یا سرکه بریزید و مغزرا درون آن قرار دهید. بایستی آب روی مغز را بپوشاند. سپس روی حرارت ملایم بگذارید وقتی به جوش آمد۲۰ الی ۳۰ دقیقه بعد مغز پخته و حرارت را خاموش کنید .

مغز را باکفگیر و با احتیاط روی صافی قرار دهید بعد مغز را برش دهید ودر دیس بچینید و اطراف آن را تزیین کنید


http://www.fati.it2.ir/download/114.jpg

http://www.fati.it2.ir/download/113.jpg

http://www.fati.it2.ir/download/112.jpg




قورمه جگر

مواد لازم :

ـ جگر گوسفند ۱ عدد

ـ سيب زميني ۲ عدد

ـ گوجه فرنگي ۴ عدد

ـ پياز داغ ۴ قاشق غذا خوري

ـ نمك و زرد چوبه و فلفل به ميزان لازم

ـ جعفري خرد شده ۴ قاشق غذا خوري

ـ رب گوجه فرنگي ۱ قاشق غذا خوري

طرز تهيه :

جگر را به ابعاد تقريبي ۲در ۲ سانتيمتر خرد كنيد و بامقداري آب و نمك و زرچوبه و فلفل بپزيد. سيب زميني ها وگوجه فرنگي را پوست كنده به اندازه جگر خرد كنيد .يك ساعت مانده به پايان طبخ سيب زميني ها را اضافه كرده با حرارت ملايم بپزيد و بقيه مواد را در ۱۰ دقيقه آخر اضافه نماييد .

( بدون سيب زميني هم اين غذا را ميتوانيد درست كنيد)

http://www.fati.it2.ir/download/101.jpg

http://www.fati.it2.ir/download/100.jpg





خوراك لوبيا سبز

مواد لازم:

ـ لوبیا سبز 1 کیلو

ـ سینه مرغ یک و نیم عدد

ـ زعفران - روغن زیتون- رب گوجه فرنگی - نمک و پياز كوچك

ـ پياز داغ سه قاشق غذا خوري

طرز تهیه :

سر و ته لوبیا سبز را گرفته نمك زده و مي پزيم . بعد از پخته شدن روغن زیتون و رب گوجه فرنگي را اضافه مي كنيم.

مرغ را به قطعات كوچك ( اندازه گردو ) بريده و با كمي نمك و پياز رنده شده مي پزيم و پس از پخته شدن زعفراني مي نماييم.

(مواد پخته شده فوق را با پياز داغ مخلوط و در ديس كشيده و نوش جان كنيد)


http://www.fati.it2.ir/download/107.jpg

http://www.fati.it2.ir/download/106.jpg


خوراک اسوبوکو Beef Osso Buco


به خوراکی که با گوشت ماهیچه گوساله که با برش عرضی و حلقه ای ساق همراه با استخوان ( به ضخامت تقریبا 5 سانت ) بریده میشه تهیه میکنن : اسوبوکو Beef Osso Buco میگن.


مواد لازم :
ماهیچه گوساله برش به صورت حلقه ای با استخوان
سیر چند حبه
پیاز یکعدد به صورت پیاز داغ طلایی
پیازچه و جعفری و گشنیز و فلفل سبزخرد شده کمی
روغن برای تفت دادن گوشت
گوجه فرنگی خرد شده یکعدد
نمک و فلفل و ادویه گرام ماسالا یا مخلوط کمی
پوست لیموترش رنده شده
زنجبیل تازه و رنده شده کمی

طرز تهیه :
حلقه های گوشت رو به نمک و کمی ادویه مخلوط یا گرام ماسالا آغشته میکنیم

و بعد در روغن کمی تفت میدیم و بعد سیر خرد شده و سپس گوجه فرنگی ها ی خرد شده رو اضافه میکنیم تا تفت داده بشن .


حالا مقداری از سبزی و پیازچه خردشده وپوست لیموترش رنده شده و زنجبیل رنده شده و پیاز داغ رو اضافه کرده و


در صورت تمایل کمی زعفرون دم کرده هم ریخته و همراه با کمی آب که روی گوشت رو بگیره میذاریم خوب بپزه .


ولی مراقب باشین که شکل گرد و حلقه اون هنگام پختن و بعد هنگام سرو کردن بهم نریزه ... بعضی ها با تخ آشپزی دورش رو میبندن و گره میزنن تا از هم باز نشه .پس از پخت حدود دو لیوان آب داشته باشه .تا از آب اون سس مخصوصی تهیه کنیم . من مقدار کمی از رب گوجه فرنگی هم در انتها به خوراک زدم . حالا از آب گوشت برای تهیه سس برمیداریم


برای تهیه یک نوع سس اسپانبول :
کمی کره رو توی ظرفی گرم میکنیم و بعد دو قاشق کاملا پر آرد رو داخلش تفت میدیم ووقتی رنگش داشت تغییر میکرد .. آب گوشت رو اضافه کرده و کمی ادویه دلخواه و دو حبه سیر خرد شده یا رنده کرده بهش اضافه میکنیم و میجوشانیم تا غلیظ بشه .... توش کمی آب لیموترش ریخته و نمک و فلفلش رو میچشیم . پیازچه خرد شده و فلفل سیز داخلش خرد کرده و از روی شعله برمیداریم تا رنگش تغییر نکنه ....


برای تزیین اش هم از انواع دورچین های دلخواه مانند جعفری و گشنیز و ذرت و هویج و لوبیا سبز وگل کلم و سیب زمینی استانبولی پوست کنده و ... میتونین استفاده کنین .


خوراک بلدرچین



مواد لازم :
بلدرچین یک عدد برای هر یکنفر
برای مارینه کردن گوشت قبل از پخت :پیاز دو عدد درشت
سیریک حبه
کمی سس سویا
سرکه بالزامیک
روغن زیتون
ادویه گرام ماسالا
ماست چکیده یک لیوان
پودر موسیر کمی
زعفرون دم کرده کمی
فلفل دلمه ای رنگی
انواع دورچین به دلخواه: هویج و نخود فرنگی و ذرت و خیار شور و جعفر یو گشنیز خرد شده .....

مارینه کردن : ابتدا بلدرچین ها رو توی آب نمک بذارین چند ساعت بمونه . بعد بشورین .سپس داخل طرفی بذارین و با مخلوطی از چند قاشق روغن زیتون و پیاز و سرکه بالزامیک و سس سویا و یک حبه سیر مارینه کنین .و مدت 4 ساعت بذارین بمونه .
نکته :مارینه کردن یعنی خواباندن گوشت در موادی نظیز پیاز و روغن زیتون و سرکه به جهت ترد کردن و مزه دار کردن گوشت ها .

طرز تهیه :

روغن رو گرم کنین و دو طرف بلدرچین ها رو کمی زعفرون دم کرده و رب گوجه فرنگی و نمک و ادویه مخلوط بمالین وهر دو طرف رو داخل روغن داغ خوب سرخ کنین .



میتونی ظرف رو عوض کنین که و بلدرچین ها داخلش بذارین دو قاشق از همون روغن که ادویه و رب و زعفرونی شده رو داخل قابلمه بریزین و نصف پیمانه آب بریزین و بذارین با شعله کم بپزه و دم بشه .


حالا در این فاصله سس مخصوص این غذا رو تهیه میکنیم . دو قاشق آرد رو تفت میدیم و وقتی داره رنگش تغییر میکنه 25 گرم کره داخلش ریخته و وقتی ذوب شد کمی آب مرغ که از قبل داریم (و یا یکعدد قرص سوپ که در کمی آب حل شده ) رو داخلش ریخته و میذاریم غلیظ بشه . کمی پودر موسیر هم اضافه و وقتی غلیظ شد خاموش میکنیم .




نکته :
اضافه کردن ماست و خامه به سس همیشه بعد از خنک شدن انجام میشه که سس اصطلاحا نبره .

نکته :برای گوشت های گرم مانند خرچنگ و بلدرچین و میگو و گوشت گوسفند این سس ایده آله چون طبع گرم اونها رو خنثی میکنه . ولی برای ماهی و گوشت گوساله و عموما گوشت های سرد مناسب نیست .


چون گوشت بلدرچین هم مارینه شده و هم سرخ شده و اینها مدت زمان طبخ رو کمتر میکنه ولی به هرحال بلدرچین از مرغ کمی دیرتر میپزه و گوشتش از مرغ سفت تره که البته مارینه کردن باعث تردی میشه .


نکته :
برای پختن بلدرچین چه به صورت کباب و سرخ کرده و یا در فر و برای کم کردن مدت زمان پخت و ترد تر و خوشمزه تر کردن گوشت بهتره قبلش اونها رو مارینه کرد .

وقتی که بلدرچین ها پخت در ظرف مورد نظر میکشیم و درست هنگام سرو کردن سس رو روش میدیم و با دورچین ها تزیینش می کنیم .


موقعی که مدرسه میرفتم البته عهد عتیق ! کلاس دوم یا سوم دبستان توی کتاب فارسی مون درس ( چ ) : بلدرچین 1 و 2 داشتیم که جریان از ایقرار بود که طفلی ها هر روز انتظار میکشیدن تا دیگه بیان و خونه شون رو که توی کشتزار بود خراب کنن !! همیشه دلم براشون میسوخت !! بیچاره ها ترس شون هم بی مورد نبود !! الان خونه شون خیلی وقته خراب شده و براشون یه خونه دیگه درست کردن تا پروار و چاق و چله بشن و گوشت شون رو نوش جون کنن ..!!.. من میپزم ولی هیچوقت خودم نمیتونم نمیخورم !!

Quail . بلدرچین

برای انواع خوراک میشه از انواع سس ها بنا به ذائقه و هماهنگی با گوشت ها استفاده کرد .


 

گراتن كدو سبز

http://www.fati.it2.ir/download/634736293057162500.jpg.png


كدو خورشي متوسط چهار عدد

 گوجه گيلاسي 150 گرم

 پنير پارمسان 200 گرم

 آرد به ميزان لازم

 نمك، فلفل و روغن به ميزان لازم

طرز تهيه:                                                                             

 كدوها را حلقه حلقه كرده، روي آن نمك و فلفل نيم‌كوب مي‌پاشيم و در آرد مي‌غلتانيم. سپس كدوهاي آردپاشي شده را در روغن سرخ مي‌كنيم. در اين مرحله چند عدد گوجه گيلاسي روي كدو قرار داده و مقداري پنير روي آن مي‌ريزيم. مجددا يك ورقه كدو، گوجه و پنير مي‌گذاريم. اين كار را در چند مرحله انجام مي‌دهيم. ظرف كدوها را داخل فري كه از قبل با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم به مدت 15 دقيقه در طبقه وسط قرار مي‌دهيم. خانم فرشته حمزه علی


بیفتک سیر و کدو

http://www.fati.it2.ir/download/634655376066562500.jpg.png

گوشت فيله گوساله                                        500 گرم

 كدو حلقه و سرخ شده                    دو عدد

 گوجه‌فرنگي حلقه و سرخ شده           دو عدد

 روغن زيتون                                      يك پيمانه

سير و پيازداغ                      سه قاشق سوپخوري

 خردل                                  يك قاشق غذاخوري

سس آلبالو يا سس انار                              به ميزان لازم

 نمك، فلفل و زردچوبه              به ميزان لازم

 سير                                                   دو حبه

 روغن مايع                                        به ميزان لازم

 

طرز تهيه:                                                                                                                                                                                                                  

ابتدا گوشت را به چهار قسمت با ابعاد شش در هشت سانتي‌متر بريده و با گوشتكوب يا بيفتك‌كوب مخصوص آنها را از دو طرف مي‌كوبيم تا جايي كه گوشت‌ها شكل خود را از دست ندهند و پاره نشوند. سپس در يك ظرف روغن زيتون بي‌بو را با سير كوبيده، فلفل، نمك، زردچوبه و خردل مخلوط كرده و گوشت بيفتك شده را به اين مواد افزوده و به مدت دو ساعت در يخچال مي‌گذاريم تا گوشت‌ها مزه‌دار شوند. در يك ظرف چدني و نچسب روغن مايع ريخته و دو طرف گوشت‌ها را در آن سرخ مي‌كنيم. در يك تابه بزرگ گوجه‌فرنگي و كدو سرخ شده را مي‌چينيم و گوشت‌هاي سرخ شده را نيز بر روي آنها گذاشته و در آخر سير و پياز داغ را روي بيفتك‌ها ريخته و به مدت 15 دقيقه روي حرارت كم مي‌گذاريم تا كدوها و گوجه‌ها كاملا نرم و پخته شوند و با پلويي كه از قبل آماده كرده‌ايم يا با نان سرو نموده و ميل مي‌كنيم. اگر به هنگام سرو از سس آلبالو يا انار استفاده كنيد، بيفتك‌ها خوشمزه‌تر مي‌شوند.

خانم معصومه توکلی 



خوراک زبان

http://www.fati.it2.ir/download/634507643976313750.jpg.png

مواد اولیه :

  • زبان گوساله متوسط و پیاز متوسط وعصاره زعفران الیت از هر کدام يك عدد
  • مواد لازم براي سس:
  • پياز متوسط يك عدد
  • قارچ 250 گرم
  • فلفل و روغن به ميزان لازم
  • عصاره زعفران اليت يك عدد
  • رب گوجه‌فرنگي يك قاشق غذاخوري

طرز تهيه:                                                            

زبان درسته را داخل زودپز مي‌گذاريم، پياز را چهار قسمت كرده و عصاره اليت را به آن اضافه مي‌كنيم و به مقدار لازم آب ريخته و مي‌گذاريم 40 تا 45 دقيقه با حرارت ملايم پخته شود. پس از پخته شدن، زبان را در ظرف مورد نظر قرار داده و پوست آن را مي‌كنيم و به صورت رولتي برش مي‌دهيم.

طرز تهيه سس:                                                             

پياز را خلالي كرده و با كمي روغن مي‌گذاريم تا تفت بخورد و به صورت طلايي رنگ در بيايد. قارچ را حلقه كرده و به همراه عصاره زعفران، فلفل و يك قاشق رب گوجه‌فرنگي داخل پياز مي‌ريزيم، كمي كه تفت خورد به آن آب اضافه كرده و روي حرارت مي‌گذاريم بعد كه مواد با هم جوش خورد روي زبان ريخته و سرو مي‌كنيم.

خانم فرحناز دهقان 


رولت گوشت و سبزيجات

مواد اولیه :

  • گوشت چرخ‌كرده 250 گرم
  • پياز يك عدد
  • قارچ 100 گرم
  • فلفل دلمه‌اي يك پيمانه
  • پنير پارمسان سه قاشق غذاخوري
  • رب گوجه‌فرنگي يك قاشق غذاخوري
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
  • آبليمو يك قاشق چايخوري
  • تخم‌مرغ سه عدد
  • جعفري يك قاشق غذاخوري
  • روغن به ميزان لازم

http://www.fati.it2.ir/download/634023635711707500.jpg.png

طرزتهيه:

 

ابتدا پياز را خرد كرده و در روغن سرخ مي‌كنيم تا طلايي شود. گوشت را به آن اضافه كرده و تفت مي‌دهيم، به قارچ ورقه‌اي شده آبليمو مي‌زنيم تا سياه نشود و به همراه فلفل دلمه‌اي نگيني به مواد اضافه كرده و تفت مي‌دهيم. نمك، فلفل، زردچوبه و رب را افزوده و مخلوط مي‌كنيم. سپس از روي حرارت برداشته و پنير پارمسان را اضافه مي‌كنيم و در آخر جعفري ساطوري شده را مي‌ريزيم. تخم‌مرغ را با چنگال زده و درون تابه را كمي روغن ريخته و تخم‌مرغ را در تابه مي‌ريزيم وقتي خودش را گرفت مواد را وسط تخم‌مرغ ريخته و دو طرف آن را روي مواد بر مي‌گردانيم. سپس در ظرف كشيده و با سبزي‌هاي مختلف آن را تزئين مي‌كنيم.


رولت گوشت

مواد اولیه :

  • گوشت چرخ‌كرده 500 گرم
  • تخم‌مرغ چهار عدد
  • پودرسوخاري يك پيمانه
  • زرشك دو قاشق غذاخوري
  • شير نصف پيمانه
  • رب گوجه‌فرنگي يك قاشق غذاخوري
  • بيكينگ‌پودر يك قاشق چايخوري
  • جعفري خرد شده يك قاشق سوپخوري

http://www.fati.it2.ir/download/633968314521562500.jpg.png

طرز تهیه

 

ابتدا پودر سوخاري، تخم‌مرغ، بيكينگ‌پودر، شير، نمك و زعفران را هم زده و گوشت چرخ‌كرده را با آن مخلوط مي‌كنيم سپس جعفري، زرشك و رب‌گوجه‌فرنگي را اضافه مي‌كنيم. يك قالب مستطيل شكل را چرب كرده و مواد مخلوط شده را درون قالب ريخته و با دماي 150 درجه سانتي‌گراد داخل فر قرار مي‌دهيم تا طلايي شوند. پس از آن، رولت را در سيني برگردانده و برش مي‌زنيم.



مواد اولیه :
لقمه گوشتي

  • تخم‌مرغ دو عدد
  • نان باگت دو عدد
  • پياز داغ يك قاشق سوپخوري
  • رب گوجه‌فرنگي يك قاشق سوپخوري
  • جعفري خرد شده 4/1 پيمانه
  • گوشت چرخ‌كرده 150 گرم
  • پنيرپيتزا در صورت تمايل 100 گرم

http://www.fati.it2.ir/download/633954380631202500.gif.png

طرز تهيه:                                                                                                                         

ابتدا گوشت چرخ كرده را همراه با پيازداغ، نمك، فلفل و رب‌گوجه‌فرنگي مانند مايه ماكاروني آماده كرده، مي‌‌گذاريم كمي سرد شود، سپس جعفري خرد شده را همراه با پنيرپيتزا و تخم‌مرغ‌ها به آن اضافه كرده و مخلوط مي‌‌كنيم تا مايه يك‌دستي به دست بيايد، باگت را به صورت حلقه‌حلقه بريده (اگر بيات باشد بهتر است) سعي مي‌‌كنيم بدون اين كه نان پاره شود خمير داخل آن را دربياوريم (مانند شكل استوانه‌اي خالي بشود) آن‌گاه، درون تابه مقداري روغن ريخته، حرارت را ملايم كرده، نان‌ها را در تابه چيده و داخل‌ آنها را با مايه گوشتي پر مي‌‌كنيم، وقتي يك طرف لقمه سرخ شد طرف ديگر آن را هم سرخ كرده نهايتا در ظرف موردنظر چيده، سرو مي‌‌كنيم.

نكته:

توجه داشته باشيد فقط دو سر لقمه‌ها را سرخ مي‌‌كنيم.




خوراک لوبیا با کوکتل گوشت


http://www.fati.it2.ir/download/634749515354163750.jpg.png

لوبيا چيتي                 دو پيمانه

 قارچ تفت داده شده                    3/1پيمانه

 پياز                                              يك عدد

 سيب‌زميني                                   يك عدد

كوكتل گوشت                             يك عدد

 نان تست                      يك عدد

 آويشن                        نصف قاشق چايخوري

گلپر                          نصف قاشق چايخوري

 روغن زيتون                         دو قاشق سوپخوري

 آبليمو                        يك قاشق سوپخوري

 نمك، فلفل و  زردچوبه     به ميزان لازم

 

طرز تهیه

لوبيا را شسته و به همراه پياز خرد شده، چهار پيمانه آب، نمك، فلفل و زردچوبه روي حرارت ملايم مي‌پزيم. لوبياها كه نيم‌پز شد، سيب‌زميني را مكعبي خرد كرده و به لوبيا اضافه مي‌كنيم اگر آب خوراك كم شده بود مجددا كمي آب مي‌ريزيم. كوكتل را مكعبي خرد كرده و در روغن زيتون تفت مي‌دهيم. نان تست را نيز به همين ترتيب خرد كرده و با كوكتل به تفت دادن ادامه مي‌دهيم. قارچ، گلپر و آويشن را به آنها افزوده و مخلــــوط مي‌نماييم. پس از آماده شدن، خوراك لوبيا را در ظرف سرو كشيده و از مخلوط کوکتل و نان تست تفت داده شده و آبليمو روي آن ريخته و سرو مي‌كنيم.




نوشته شده در ساعت توسط فاطی|


آخرين مطالب
» انواع غذای ذر ماهیتابه رزیمی
» سالاد میموسا
» تزیین تخم مرغ
» انواع میگو
» انواع املت
» انواع سس
» انواع سوپ
» تزئین سبزیجات
» تزییئ میوه جات
» انواع غذا با کدو

Design By : RoozGozar.com